Ponylessen

Op stal Highflown stud worden ponyrijlesjes gegeven. De lessen worden gegeven door o.a. Rosita Quak en Isabeau Breure.  Zij zijn gediplomeerd Allround Orun instructrices. De lessen worden gegeven op veelal Welsh A pony’s. Dit zijn kleine, lieve en betrouwbare pony’s. Helaas mogen de kinderen niet zwaarder als 50 kg zijn. Er zijn ook grotere pony’s aanwezig voor de grotere kinderen/tieners.

Verloop
De kinderen leren spelenderwijs ponyrijden. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 6 kinderen. Inmiddels hebben wij een buitenbak en binnenbak, waardoor de lessen altijd door kunnen gaan (tenzij andere reden vermeld).

Tarieven
De ponylessen kunnen los betaald worden, maar uw kunt ook een tien ritten kaart kopen. De prijzen verschillen en vandaar dat wij u tevens verwijzen naar onderstaande brieven en tarieven.

U dient altijd 24 uur van te voren uw les af te zeggen. Doet u dit niet, wordt de les aan u door berekend. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn of eventuele andere vragen hebben met betrekking tot de lessen, neem dan telefonisch contact op.

Is uw belangstelling gewekt?
Middels onderstaande flyer wordt meer informatie verstrekt voor de potentiële en huidige lesklanten.

Tevens kunt u in deze flyer belangrijke informatie vinden, ook voor de huidige lesklanten (klik erop voor vergroting).

   

Neem voor meer informatie contact op met Marian Spruijt,
telefoon 010-5012346