Ponylessen

Op stal High Flownstud worden ponyrijlesjes gegeven. De lessen worden gegeven door Rosita Quak.  Zij is een gediplomeerd Allround Orun instructrice. De lessen worden gegeven op veelal Welsh A pony’s. Dit zijn kleine, lieve en betrouwbare pony’s. Helaas mogen de kinderen niet zwaarder als 50 kg zijn. Er zijn ook grotere pony’s aanwezig voor de grotere kinderen/tieners.

Verloop
De kinderen leren spelenderwijs ponyrijden. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 6 kinderen. Inmiddels hebben wij een buitenbak en binnenbak, waardoor de lessen altijd door kunnen gaan (tenzij andere reden vermeld).

IMG_4700_tn

Tarieven
De ponylessen kunnen los betaald worden, maar uw kunt ook een tien ritten kaart kopen. De prijzen verschillen en vandaar dat wij u tevens verwijzen naar onderstaande brieven en tarieven.

Losse les: ± € 11,00 euro
Tienrittenkaart: ± € 85,- euro

U dient altijd 24 uur van te voren uw les af te zeggen. Doet u dit niet, wordt de les aan u door berekend. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn of eventuele andere vragen hebben met betrekking tot de lessen, neem dan telefonisch contact op.

Is uw belangstelling gewekt?
Middels onderstaande flyer wordt meer informatie verstrekt voor de potentiele en huidige lesklanten.

Tevens kunt u in deze flyer belangrijke informatie vinden, ook voor de huidige lesklanten.

Infobrief High Flownstud versie 3-page-001 Infobrief High Flownstud versie 3-page-002

 

 

Neem voor meer informatie contact op met Marian Spruijt, telefoon 010-5012346